Tjänster

 

Jag kommer till dig i Uppsala eller du kan lämna in din dator (PC o Bärbar) hemma hos mig, ( Om du har stationär behöver du inte ta med sladdar, skärm eller tangenbord, har du bärbar ta med laddaren). Jag tar emot alla märken, stationära och bärbara datorer för felsökning, service, uppgradering, reparation, virusrensning, dataräddning, ominstallation av operativsystemet med mera.

Service på plats.

Alla installationer kan ske på plats i ert hem eller kontor men föredrar att du lämnar in datorn pga extra uppdateringar eller drivrutiner som kan behövas extra.  Jag kan hjälpa dig med att underhålla din IT miljö på ett effektivt sätt. Jag erbjuder installation, service, teknisk support, nätverk (kabel och trådlös), drift och underhåll av datorer.

Exempel på tjänster som erbjuds:


*Har du råkat ut för "polisvirus" ??

jag hjälper dig med det..vill du spara dina filer fixar jag också det..

* har du en gammal datorn och vill spara några bilder eller dokument du har i den..tar det till mig,spelar ingen roll om datorn inte funkar.

* Nyinstallationer av datorer, hårdvara och mjukvara.

* Installation och konfigurering av nätverk och bredband, ombyggnad och koppling av nätverk - både med kabelanslutning och trådlös. Reparationer av stationär och bärbar PC och uppgradering av befintlig utrustning.

* Räddning av viktiga filer från kraschade system, t.ex dokument, foton, och andra betydelsefulla filer.

* Räddning av radera filer på datorn, mobil, extern HD eller USB Minne..(EJ SSD)

* Rensning av skadliga virus, Spyware, onödiga program, Installation av antivirus, spionprogramsskydd.

* Installation, konfigurering och felsökning av din Internetuppkoppling (bredband eller modem).

* Vill du lära dig att använda din datorn på ett effektivare sätt ? så kan jag undervisa dig i datakunskap hemma hos dig framför din dator, mitt pris är 150 kr /45 Minuter, Vi går igenom datornanvändning, Filhantering och hur operativsystemet funkar.

Har du köpt en ny datorn men företaget vill att du betalar extra för att få den körklart? lämna den hos mig så fixar jag det för bara 300kr, jag gör din datorn anpassad till dig och fullt användbar..

 

OBS!!!!!!

Jag hämtar även gamla datorer till återvinning. Har du gamla, trasiga eller defekta datorer, även bärbara, tar jag hand om dem kostnadsfritt. Önskar du ha kvar informationen från hårddisken hjälper jag gärna med det. Släng inte dina privata bilder eller dokument så andra kan se dem, jag raderar fullständigt din hårddisk och sparar dina viktiga filer. Kontakta mig för mer information...

 

Välkommen

Välkommen till www.cmsedata.n.nu.

 

Tack för ditt support till CMSEdata, ditt stöd betyder mycket för mig..

 

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)